跟谁学英语靠谱吗

英语六级范文解析,如何自学英语

少儿剑桥英语今天给大家介绍一下:英语六级范文解析还有哪些值得我注意的地方呢?知名英语培训机构倒闭下面就跟着小编我给大家详细解一下:英语六级范文解析少儿剑桥英语知名英语培训机构倒闭,看完此文相信大家对学习又会有新的看法了。

英语一个很有用的学科,现在我们在很多的企业里都可以看到,英语不错的朋友们都有很好的职位和薪水,英语是世界的通用语言,现在的企业很多业务都在国外,所以英语的重要性就不言而喻了。接下来小编告诉你英语六级范文解析

英语学习

英语六级范文解析:

Rosedale, California

July 15 , 1999

Dear Mrs . Moore,

You may be sure that I shall always continue to enjoy the week which I have just spent in your home with Louise . You did everything pos sible to make us happy . The parties , the picnics , and the lunches wer e all so delightful and gay that I can never thank you enough for all the trouble you took for us .

Mothe r and lare already counting the day s until Louise will be here with us . Tell he r tha t I will write to her tomor -row .

Gr atefully yours ,

Mildr ed Mason

内容分析:

本文是一封简单的感谢信, 是一封私人信函, 信中内容包括两点: 在Moore 家度过了一周快乐的时光, 对此表示感谢; 期盼Louise 的到来。在可能一节课下来都不能开口说英语,jnthcs.cn而在线英语学习可以让您有更多的机会学习说英语私人信函中用词一般比较简单, 语气亦较随意。

英语六级范文解析一:

80 Federal St reet

Boston , Massachusetts

02109

October 24 , 2001

Dear Miss Webster

Years ago when I was in your class in English , I became discour aged , you will never know just how discouraged I was when you came to my rescue, you saw hope for me when I knew only despair . You gave me renewed faith in myself, and I am writing now, after all these years , to thank you . But in my heart I have thanked you a million times , and now I wish you to know that to you I owe the success which I am enjoying .

In this mail I am sending you a copy of my latest book , which is having a very good sale , and I wish you to r emember as you read it that without your encour agement it would never have been written .

Gr atefully yours ,

Charles G . Ma rtin

内容分析:

本文是一封私人信件, 信中学生对老师的帮助充满了感激之情。第二段中, 学生向老师报告了所取得的成果。

英语六级范文解析二:

Studying Overseas

Study overseas can be the adventure of a lifetime, and the majority of these experiences are healthy and safe. But, unless some simple precautions are taken, a young person living without a parent in a foreign country can encounter cultural disorientation and real, physical dangers. While auto and motorcycle accidents are a primary cause for concern, there are a host of other factors that need to be considered①, preferably, well in advance of a students departure②.

There are the familiar risks of unsafe sex and illegal drugs. No different from home, you say? Traveling students and their parents often dont realize how cultural and legal differences can enhance these risk factors. Simply put, what is safe or tolerated behavior in the United States can be interpreted quite differently in a foreign country.

In a strange place with new rules, even responsible teenagers may occasionally lose their heads and take chances that they wouldnt normally take, like traveling unaccompanied to a strange country, not telling anyone where they are, or buying or selling on the black market. As a result, young travelers can easily find themselves in the wrong place at the wrong time.

Still, college students often reason that horror stories about incarcerated Americans overseas will never happen to me! In his MP article Legal Rights of Travelers, international law expert Jeffrey R. Miller describes some of the penalties facing the errant traveler. These can be extreme by American standards.

However, safety is indeed everyones responsibility. The school program, the parents and the student all need to take part. Avoid potentially troublesome situations because as a foreigner you are more vulnerable. Be more cautious than at home. Heres an obvious but critically important safety rule: Always let someone know where you are and never travel alone.

行文点评

文章第一段便指出,出国留学除了考虑健康和人身安全之外,还要考虑到更多其他的因素。第二段指出最常见的安全隐患。第三段指出陌生环境下孩子们可能的反常行为。提升英语听力的方法,dnsdz2007.com三步搞定第四段指出孩子们对安全问题掉以轻心的态度。第五段总结全文,并提出了一些安全建议。

英语六级范文解析三:

Dancing is a popular pastime to many people all over the world. Way back to past centuries,and even today, tribal people engage in dancing as a form of worship or as a part of aceremony in a celebration. On such occasions, dancing can be very solemn. In modern times,dancing appeals to different people for different reasons.

Young people often include dancing in parties or at other social gatherings. It seems to be anincentive for them to gather. They look forward to dancing into the night during partieswithout feeling fatigue.

To the elderly, the steps in dancing are reduced with a slower tempo in the music. Theygather in community centers to learn folk dance and, at the same time, to know one anotherin such informal interactions.

Personally, I doubt the effectiveness of dancing as a major role in keeping ones body healthyand in good shape. Activities such as jogging, swimming and playing games are more effectivefor attaining good health. They can burn off calories in our bodies and develop our muscles. Tome, there are more meaningful and effective ways to keep fit.

六级英语作文优秀范文点评

本文是一篇简单的议论文。全文不长却谈到了古今的跳舞、年轻人和老年人的跳舞, 同是跳舞但各有区别。最后作者表示对跳舞能增进健康的说法持有异议, 认为还是搞别的运动为好。

未经允许不得转载:微博热议 > 英语六级范文解析,如何自学英语

相关推荐

评论

留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码: